IKEA OV G00 S Mode d'emploi Page 11

  • Télécharger
  • Ajouter à mon manuel
  • Imprimer
  • Page
    / 56
  • Table des matières
  • MARQUE LIVRES
  • Noté. / 5. Basé sur avis des utilisateurs
Vue de la page 10


   





MESO
Janjetina, jaretina, ovčetina
X 2 200 90-110
Teletina, govedina,
svinjetina
X 2 200 90-110
Pile, kunić, patka
X 2 200 70-80
Puran (3-5 kg)
X 2 210 160-180
Guska (2 kg)
X 2 210 100-130
RIBA
Orada, brancin, tuna, losos,
oslić (1 kg)
X 2 200 60-80
Sabljarka, tuna
(<1 kg - odresci)
X 2 190 50-60
POVRĆE
Paprike, rajčice, pečeni
krumpiri
X 2 190 50-60
KOLAČI, SLASTICE, ITD.
Torte od dizanog tijesta
X 2 180 40-50
Torte nadjevene sirom
X 2 190 60-90
Kolač od prhkog tijesta
X 2 190 40-50
Savijače, zapečene
palačinke
X 2 200 50-60
Keksi, slatki pereci, čajna
peciva
X 2 180 20-30
Peciva s kremom, rolade
X 2 180 35-45
Slane torte, savijače od
voća, npr. ananasa, breskve
X 2 200 50-60
Lazanje, zapečeni krumpir,
kaneloni, složenci od
tjestenine
X 2 200 40-50
Kruh
X 2 210 30-40
Pizza
X 2 225 15-20
Košarice
X 2 210 20-30
Nabujak
X 2 200 40-50
Vue de la page 10
1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 55 56

Commentaires sur ces manuels

Pas de commentaire